Corona

Per 28 november gelden nieuwe Corona maatregelen. We zijn natuurlijk erg blij dat we open mogen blijven en samen kunnen werken aan onze gezondheid! De belangrijkste verandering is dat onze locaties helaas om 17.00 moeten sluiten. We bieden overdag extra lessen aan, zodat je alsnog kunt genieten van je favoriete les.

Wat heb ik nodig als ik kom sporten?
Vanaf zaterdag 6 november zullen we bij alle sporters het coronatoegangsbewijs scannen. Met een geldig coronatoegangsbewijs kun je genieten van je groepsles of fitness. Hier vind je meer informatie over hoe het coronatoegangsbewijs werkt. De hygiene maatregelen blijven van kracht.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig voor de buitenlessen?
Voor de buitenlessen, waaronder de bootcamp, is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Moet ik reserveren voordat ik kan komen sporten?
Voor de groepslessen geldt dat je moet reserveren, voor de fitness is dat niet nodig. Je kunt een groepsles reserveren via de website of de Workout-app. De kleedkamers zijn open en je kunt gebruik maken van de douches en sauna.

Moet ik een mondkapje op in de sportclub?
Ja, je moet een mondkapje dragen bij het binnenkomen en verlaten van de Workout. Tijdens het sporten mag deze af.

Ik heb geen geldig coronatoegangsbewijs, kan ik nog steeds sporten?
Met een vaccinatie of een negatieve coronatest krijg je een geldig coronatoegangsbewijs. Testen is gratis en kan altijd ergens in de buurt. Klik hier voor een locatie bij jou in de buurt.

We blijven de bootcamps en hardlooptraining aanbieden zodat je kan genieten van een Workout in de frisse buitenlucht. Uiteraard kun je ook nog gebruik blijven maken van de ‘online classes’ uit de Workout-app.

Voordat je komt sporten:

  • Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen) vragen we je thuis te blijven.
  • Reserveer je groepsles.
  • Neem je eigen handdoek mee, het gebruik van een handdoek is verplicht.
  • Schone sportschoenen zijn verplicht.

 

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met onze receptie. We helpen je graag verder!