Search
Close this search box.

Fitness

Breng je fitness training naar een hoger level en werk met veel plezier aan je persoonlijke doelen!

Zoek jij een unieke locatie voor fitness in Utrecht? Wij hebben de ideale locatie voor jou! De fitness aan de Oudegracht van Utrecht vormt het hart van de sportschool en is tevens onze hoofdlocatie hiervoor.

Met professionele apparatuur en persoonlijke begeleiding bieden wij jou alles voor een perfecte fitness workout! Je kunt hier onbeperkt trainen met een ongedwongen clubsfeer.

Personal trainer bekijkt sporter tijdens oefening
Persoonlijke intake

Bij de Workout willen we je graag beter leren kennen zodat we weten wat jouw sportbehoefte is. Zo zorgen we ervoor dat sporten leuk blijft en je terug blijft komen. Bij de Workout Utrecht vinden we het belangrijk dat je kan fitnessen in een veilige omgeving met een prettige sfeer.

Personal trainer bekijkt sporter tijdens oefening
Traject begeleiding

Je krijgt sportadvies en tips voor een gezonde leefstijl. Ook kun je vervolgafspraken maken. Hier kijken we samen naar een passend trainingsschema en meten we je voortgang. Fitness begeleiding is inbegrepen in je lidmaatschap.

Fitnessinstructeur geeft les
Ontspannen sfeer

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij de Workout. Iedereen is welkom en we doen er alles aan om jou een optimale sportbeleving te geven. Bij de Workout Utrecht kun je genieten van een ontspannen sfeer en een persoonlijke benadering.

Alles-in-1 fitness

Of je nu je conditie wilt verbeteren, spierkracht op wilt bouwen of calorieën wilt verbranden, het kan allemaal in onze fitness ruimte aan de Oudegracht in het hartje van Utrecht.

We hebben een kracht area waar je kunt trainen met losse gewichten zoals dumbells, kettlebells en sandbags. Daarnaast kun je natuurlijk ook aan de slag met je conditie op onze loopbanden, crosstrainers, fietsen of airbikes. Breng je fitness naar een hoger level en werk aan je doelen met heel veel plezier!

Verantwoord fitnessen met professionele begeleiding

Tijdens je eerste training starten we met een intake en krijg je uitleg over het juiste gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. Daarna ben je vrij om vervolgafspraken te maken, om je trainingsschema aan te passen, of om je voortgang te meten. Bij de Workout stel je met deskundige instructeurs een persoonlijk trainingsschema op. Deze is compleet aangepast op jouw wensen en doelen. Onze trainers zijn ervaren en hebben een achtergrond in de sportwereld, fysiotherapie en/of geneeskunde. Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen met advies, uitleg en inspiratie.

Wissel jij je fitness workouts graag af met een groepsles? In onze sportclubs bieden wij heel de dag door verschillende workouts aan, waar jij altijd aan mee kan doen. Benieuwd naar onze groepslessen? Klik dan hier.

Small group training

Ben jij fan van fitness oefeningen? En vind jij het leuk om samen te werken aan je doelen? Dan zijn onze small group trainingen wellicht iets voor jou.

Personal training

Of je nu net begint met fitness of je weg al goed weet te vinden in het krachthonk, extra hulp is altijd fijn. Wil jij graag meer begeleiding en resultaatgericht werken aan jouw doelen? Kijk dan eens bij onze personal training

vrouwen doen fitness in het krachthonk in Utrecht centrum

Success stories

Jesper

Vroeger heb ik altijd fanatiek getennist, maar daarna ben ik sporten uit het oog verloren. Het ging een poosje niet goed met mij, waardoor ik veel in gewicht aan kwam. Gelukkig kwam ik toen de Workout tegen… Ik vond het behoorlijk overweldigend om voor het eerst binnen te stappen. Al die verschillende apparaten en oefeningen.. Daarom begon ik in de groepslessen met een Bodypump. Hierdoor werd ik geïnspireerd om meer krachttraining te doen en kreeg ik het idee om het gewicht dat ik vroeger woog, weg te tillen met een squat en deadlift. En dat is gelukt mede dankzij de goede begeleiding van trainer Jeroen! De Workout is een fantastische sportschool, de mensen die hier werken zijn zeer kundig en begaan met de sporters. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ik geniet enorm van de vibes hier!
Portretfoto Jacques

Jacques

Tijdens de lockdown heb ik de Workout als trouw lid enorm gemist. Vanwege mijn lichamelijke beperkingen wilde ik zo snel mogelijk weer starten met fitness, maar dan wel met extra individuele begeleiding. Bij trainer Joris had ik direct een goed gevoel; deskundig, vlot, duidelijk en enthousiast. Voor mij voelt de Workout echt weer als thuiskomen. In een vertrouwde en veilige omgeving werken met een schema dat voor mij bekend is. Ik train voornamelijk bij de Workout Club, waar alles gelijkvloers is, dit werkt erg prettig voor mij. Inmiddels ben ik al weer bijna terug op mijn oude trainingsschema. Dat voelt erg goed! Ik ben de Workout erg dankbaar dat zij dit mogelijk gemaakt hebben.

Portretfoto Leonie

Leoni

Begin 2018 was ik zwanger. Ik wilde blijven sporten, maar wel op een verantwoorde manier, zodat ik zo fit mogelijk door mijn zwangerschap kon komen. En ook niet onbelangrijk: na mijn zwangerschap weer snel in vorm zou zijn. Door regelmatig af te spreken met trainer Loran werd ik enorm gemotiveerd om ook daadwerkelijk te komen sporten. Daarbij keken we constant of het schema bijgesteld moest worden of niet. Hierdoor had ik na m’n bevalling een spoedig herstel en was ik super snel weer in shape!