Small Group Training

Kies voor een small group training voor een effectieve full-body workout in slechts 45 minuten!

Met een small group training ga je voor een snelle en effectieve workout van maximaal 45 minuten. Tijdens deze high intensity interval trainingen staat persoonlijk contact en jouw fitnessniveau centraal. 

Deze training is ideaal wanneer je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Deze lessen zijn erg geschikt wanneer je het leuk vindt om in een kleine groep te trainen. Samen ga je voor resultaat!

Vrouwen volgen een small group training

SMALL GROUP TRAINING

ZAKTRAINING

Kick jezelf in shape! Zaktraining is een leuke en intensieve training waarin kracht, uithoudingsvermogen en boxen gecombineerd worden.

SMALL GROUP TRAINING

TRX

Train je coördinatie en kracht met deze 30 minuten TRX les! Een TRX is niet meer weg te denken uit onze sportschool. Een TRX is een

SMALL GROUP TRAINING

KETTLEBELL

Kettlebell, een explosieve training met maximaal resultaat! Tijdens deze intensieve les van 30 minuten wordt veel aandacht besteed aan techniek

SMALL GROUP TRAINING

FUNCTIONELE TRAINING

Bij Functionele training train je het gehele lichaam op spierkracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en vooral de praktische toepassing

SMALL GROUP TRAINING

CORE

Sterke CORE spieren hebben een positief resultaat op je lichamelijke gezondheid! Tijdens deze CORE training worden in 30 minuten

SMALL GROUP TRAINING

ROW & STRENGTH

De roei fitness workout waarbij je kracht en conditie optimaal traint! Een 45 minuten small-grouptraining waarbij je snel fitter en sterker wordt.

Ben jij benieuwd naar cardio of krachttraining?

bodyshape

Als je het leuk vindt om aan conditie of krachttraining te doen, kijk dan ook eens op onze fitnesspagina. Onze trainers helpen je graag verder door een trainingsschema voor je te maken of uitleg te geven over de apparaten. Wil jij een afspraak maken met een trainer? Klik dan hier en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.