Functionele Training

Functionele training is een ideale small-group training van 30 minuten, die met hoge intensiteit het hele lichaam traint.

Tijdens functionele training zijn de oefeningen functioneel, dat wil zeggen dat het hele lichaam wordt getraind in tegenstelling tot een training met reguliere fitnessapparaten die meestal gericht zijn op één spiergroep. Bij veel oefeningen in de functionele training wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht óf materiaal dat het hele lichaam uitdaagt bij het uitvoeren van de oefening.

Voor wie is Functionele Training geschikt en hoe ziet een les eruit?
Functionele Training is de workout voor beginnende en ervaren sporters. Doordat de trainer elke training weer een andere focus heeft blijf je uitgedaagd worden. Ook zorgt de trainer ervoor dat iedereen op zijn eigen fitnessniveau mee kan doen. De training bestaat uit cardio en krachtoefeningen en is uitermate geschikt wanneer je graag wilt starten met fitness maar geen idee hebt waar je moet beginnen. 

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small-group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou! 

sporters volgen functionele training

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Vrouwen volgen een small group training

Als je het leuk vind om te werken aan je kracht, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Funtionele Training uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.