Search
Close this search box.

Personal Training

Wil jij resultaten behalen die je zelf niet voor mogelijk hield? Met personal training helpen wij je verder!

Wat je doel ook is, sterker worden, afvallen, of gewoon beter in je vel zitten. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelen behaalt! Benieuwd hoe we samen met jou dit gaan realiseren? Met personal training bij de Workout nemen we je stap voor stap mee in dit proces. Lees snel verder voor meer informatie! Liever een persoonlijk gesprek? Je kunt altijd binnenlopen bij een van onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht.

Ben jij enthousiast geworden?

Personal training coach bekijkt sporter tijdens oefening
Fitnessinstructeur legt oefeningen uit bij personal training

Stap

1

Leuk om kennis te maken!

Wij vinden het belangrijk dat je een goede match bent met je personal trainer. Dit helpt je namelijk om je grenzen te verleggen! Daarom plannen we altijd geheel vrijblijvend een kennismaking in. Hier verkennen jullie samen de mogelijkheden en worden je doelen uitgebreid besproken.

Stap

2

Doelen stellen

Op basis van jouw doelen wordt een plan van aanpak opgesteld. Dit plan omvat de trainingsfrequentie, voedingsadvies en meetmomenten. Alles gebeurd in overleg zodat het altijd een plan is waar jij enthousiast van wordt!

Stap

3

Personal training & coaching

Tijdens de trainingen met je personal trainer word je uitgedaagd en gemotiveerd om alles te geven. Samen werk je naar je doelen toe en focus je op de juiste techniek. Ook worden eventuele obstakels besproken en kun je altijd terecht voor advies over voeding en training. Je werkt constructief aan een fit en gezond lichaam!

Stap

4

Succesmomenten vieren!

Samen werken we naar een duurzame leefstijlverandering. Trainen werkt wanneer je het vol kunt houden en resultaat ziet. Met een op maat gemaakt personal trainingstraject garanderen wij dat je met veel plezier en continuïteit je resultaten behaalt en behoudt. Wij zorgen dat we samen jouw succesmomenten vieren; so let’s celebrate!

Ben jij enthousiast geworden?

Prijzen personal training

Onder begeleiding van een personal trainer werk je 1 op 1 aan jouw persoonlijke doelen. Je krijgt professionele en persoonlijke begeleiding. Samen met jouw personal trainer ga je voor resultaat!

1 sessie

77
50
per sessie
  • 60 minuten

4 sessies

75 per sessie
  • 60 minuten

12 sessies

70 per sessie
  • 60 minuten

24 sessies

67
50
per sessie
  • 60 minuten

Een efficiënte personal trainingssessie tegen een scherp tarief. Je warming up doe je zelfstandig om vervolgens met volle inzet te starten met 30 minuten personal training. Op deze manier heb je vaker een stok achter de deur, wat resulteert in meer progressie!

12 sessies

42
50
per sessie
  • 30 minuten

24 sessies

40 per sessie
  • 30 minuten

Train je graag samen met je sportmaatje? Ga dan voor de duo personal training en werk als een team naar jullie doel toe!

12 sessies

50 per persoon per sessie
  • 60 minuten

24 sessies

47
50
per persoon per sessie
  • 60 minuten

De challenge is ideaal voor de sporter die het leuk vindt om samen te sporten en toe is aan een stok achter de deur. Samen met jouw team van maximaal 4 personen, werk je 2x in de week aan een fit en sterk lichaam!

12 weken

189 per 4 weken
  • 60 minuten

Onze trainers

Anderen over personal training

Judith
Judith
Lees verder
De personal trainingen bij de Workout vervelen nooit. Je wordt gemotiveerd alles uit je training te halen! Ook is het fijn dat de trainingen worden aangepast waar dat nodig is. Zo werk je op een manier die bij jou past, naar jouw doel toe! En ja, de trainingen zijn soms zwaar, maar omdat ze op zo'n fijne manier worden gegeven zie ik nooit op tegen een personal training!
Rik
Rik
Lees verder
Ik ben begonnen met personal training omdat ik het gevoel miste helemaal kapot en voldaan te zijn na een hockeytraining. Dat gevoel heb ik nu weer terug door personal training! Je stelt samen een schema op, die van tot tijd verandert met verschillende doelen. Tim is een erg motiverende trainer die je net het laatste zetje in de rug kan geven!
Marije
Marije
Lees verder
Ik sportte al een tijdje bij de Workout maar het lukte me maar niet om hier routine van te maken. Ik was op zoek naar een goede stok achter de deur en besloot de challenge te proberen. Dat ik dit inmiddels drie jaar doe, geeft aan dat dit zeker gelukt is! De trainingen zijn uitdagend en afwisselend en Loran zorgt ervoor dat ik mijn grens altijd opzoek. Ik heb me dus ook alweer ingeschreven voor de volgende 12-weken challenge!
Previous
Volgende

Onze trainers

Bram

Iedereen wil graag gezond en fit zijn, maar hoe doe je dat eigenlijk? Daar help ik je graag bij! Ik vind het belangrijk dat je sporten leuk gaat vinden en zal met mijn enthousiasme ervoor zorgen dat je de training altijd met een goed gevoel afsluit. Ik ben een groot fan van bokstrainingen en geef veel small-group lessen bij de Workout. Samen maken we een optimaal sportschema voor jou, zodat je in beweging blijft!

Trainer Michele

Michèle

Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met ballet en daardoor altijd de behoefte gehad om te blijven bewegen. Sporten betekent veel voor mij. Ik voel me er zowel fysiek als mentaal gesterkt door. Het maakt je zelfverzekerd en elke vooruitgang die je maakt tijdens je training zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een succesmoment! Dit werkt door in je dagelijks leven. Met mijn Personal Training wil ik jou dit mooie gevoel laten ervaren. Tevens ben ik gespecialiseerd in pré en postnataal trainen. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap zorg ik dat jij fit blijft!

Tim

De sportschool is mijn tweede thuis. Het fitness vak werd er namelijk al met de paplepel ingegoten! Ik ben een allround sporter en dol op outdoor sport (berg beklimmen)! Na vele jaren werken in de fitness, weet ik wat wel of niet werkt. Samen stellen we dan ook realistische doelstellingen op, waar we binnen en buiten de gym aan werken. Ik pas afwisselende trainingsvormen toe, waarbij een aantal oefeningen de basis vormen. We proberen zo functioneel mogelijk te trainen en waar nodig passen we je levensstijl aan. Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal!

Wouter

Het is fantastisch dat het steeds duidelijker wordt hoe belangrijk bewegen is, alleen nu moeten we nog aan de slag! Ik heb altijd passie voor sport gehad en op hoog niveau geroeid. Daarmee heb ik het positieve effect van bewegen mogen ervaren! Deze ervaring neem ik mee als het om personal training gaat. Ik kan nu die passie en dat gevoel doorgeven en zo mensen binnen korte tijd zien opbloeien, simpelweg door regelmatig een uurtje te bewegen. Die stap richting een energieker, fitter leven is veruit de beste investering die je voor jezelf en je omgeving kan maken!

Auke

Al sinds jonge leeftijd ben ik fysiek actief geweest, met name in teamsporten. Deze interesse heeft zich later ontwikkeld tot fitness in de sportschool. Rond die tijd heb ik ook besloten om van mijn hobby mijn werk en toekomst te maken. Als student fysiotherapeut leer ik veel over het menselijk lichaam en de bijbehorende blessures. Los van de juiste uitvoering mag sporten geen belemmering zijn; het moet iets zijn waar we blij van worden om zo gezond mogelijk te zijn. Hoewel mijn eigen passie terug te vinden is in powerliften en krachttraining, ben ik gemotiveerd om vanuit alle invalshoeken te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. 

Daan

Tijdens mijn training gaan wij samen op zoek naar wat voor jou fysiek haalbaar is. Om het maximale uit je lichaam te halen wil ik je niet alleen helpen met het fysieke aspect maar ook meedenken in het verbeteren van je slaappatroon, voeding en stressvermindering.  In mij ga je een super enthousiaste trainer vinden die met de nodige humor jou een vooral leuke training wil bezorgen! 

Mick

Het is belangrijk dat je een gezonde balans vindt tussen inspanning en ontspanning. Dat weet ik als de beste! Want, naast mijn werk als Personal trainer ben ik ook in het nachtleven actief als DJ. Je kunt nog steeds genieten van het leven en een gezonde leefstijl behouden, hier geef ik je graag advies over. In mijn trainingen staat plezier bovenaan, wanneer je plezier hebt in bewegen zul je sneller resultaat zien. Samen maken we een plan dat bij jou past!

Jeroen

Uit je comfort zone komen, dat is iets wat ik belangrijk vind. Zelf ben ik als surfer veel op het water te vinden, dit heb ik geleerd door vallen en opstaan. Doelen voor jezelf stellen zorgt ervoor dat je weet waar je naar toe werkt. Na mijn opleiding sport en bewegen, heb ik verschillende cursussen gevolgd omtrent training en voeding. Heb je vragen over voeding? Of wil je hier samen over brainstormen? Leuk! In mijn trainingen wil ik mijn kennis gebruiken om jou te helpen richting je doel!

Ben jij enthousiast geworden?

Vraag een kennismaking aan!