Personal Training

Wil jij resultaten behalen die je zelf niet voor mogelijk hield? Met personal training helpen wij je verder!

Wat je doel ook is, sterker worden, afvallen, of gewoon beter in je vel zitten. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelen behaalt! Benieuwd hoe we samen met jou dit gaan realiseren? Met personal training bij de Workout nemen we je stap voor stap mee in dit proces. Lees snel verder voor meer informatie! Liever een persoonlijk gesprek? Je kunt altijd binnenlopen bij een van onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht.

Ben jij enthousiast geworden?

Personal training coach bekijkt sporter tijdens oefening
Fitnessinstructeur legt oefeningen uit bij personal training

Stap

1

Leuk om kennis te maken!

Wij vinden het belangrijk dat je een goede match bent met je personal trainer. Dit helpt je namelijk om je grenzen te verleggen! Daarom plannen we altijd geheel vrijblijvend een kennismaking in. Hier verkennen jullie samen de mogelijkheden en worden je doelen uitgebreid besproken.

Stap

2

Doelen stellen

Op basis van jouw doelen wordt een plan van aanpak opgesteld. Dit plan omvat de trainingsfrequentie, voedingsadvies en meetmomenten. Alles gebeurd in overleg zodat het altijd een plan is waar jij enthousiast van wordt!

Stap

3

Personal training & coaching

Tijdens de trainingen met je personal trainer word je uitgedaagd en gemotiveerd om alles te geven. Samen werk je naar je doelen toe en focus je op de juiste techniek. Ook worden eventuele obstakels besproken en kun je altijd terecht voor advies over voeding en training. Je werkt constructief aan een fit en gezond lichaam!

Stap

4

Succesmomenten vieren!

Samen werken we naar een duurzame leefstijlverandering. Trainen werkt wanneer je het vol kunt houden en resultaat ziet. Met een op maat gemaakt personal trainingstraject garanderen wij dat je met veel plezier en continuïteit je resultaten behaalt en behoudt. Wij zorgen dat we samen jouw succesmomenten vieren; so let’s celebrate!

Ben jij enthousiast geworden?

Prijzen personal training

Onder begeleiding van een personal trainer werk je 1 op 1 aan jouw persoonlijke doelen. Je krijgt professionele en persoonlijke begeleiding. Samen met jouw personal trainer ga je voor resultaat!

1 sessie

70 per sessie
 • 60 minuten

4 sessies

65 per sessie
 • 60 minuten

12 sessies

60 per sessie
 • 60 minuten

24 sessies

55 per sessie
 • 60 minuten

Een efficiënte personal trainingssessie tegen een scherp tarief. Je warming up doe je zelfstandig om vervolgens met volle inzet te starten met 30 minuten personal training. Op deze manier heb je vaker een stok achter de deur, wat resulteert in meer progressie!

12 sessies

37
50
per sessie
 • 30 minuten

24 sessies

35 per sessie
 • 30 minuten

Train je graag samen met je sportmaatje? Ga dan voor de duo personal training en werk als een team naar jullie doel toe!

1 sessie

95 per sessie
 • 60 minuten

4 sessies

87
50
per sessie
 • 60 minuten

12 sessies

82
50
per sessie
 • 60 minuten

24 sessies

75 per sessie
 • 60 minuten

De challenge is ideaal voor de sporter die het leuk vindt om samen te sporten en toe is aan een stok achter de deur. Samen met jouw team van maximaal 4 personen, werk je 2x in de week aan een fit en sterk lichaam!

12 weken

175 per 4 weken
 • 60 minuten

Anderen over personal training

Judith
Judith
Lees verder
De personal trainingen bij de Workout vervelen nooit. Je wordt gemotiveerd alles uit je training te halen! Ook is het fijn dat de trainingen worden aangepast waar dat nodig is. Zo werk je op een manier die bij jou past, naar jouw doel toe! En ja, de trainingen zijn soms zwaar, maar omdat ze op zo'n fijne manier worden gegeven zie ik nooit op tegen een personal training!
Rik
Rik
Lees verder
Ik ben begonnen met personal training omdat ik het gevoel miste helemaal kapot en voldaan te zijn na een hockeytraining. Dat gevoel heb ik nu weer terug door personal training! Je stelt samen een schema op, die van tot tijd verandert met verschillende doelen. Tim is een erg motiverende trainer die je net het laatste zetje in de rug kan geven!
Marije
Marije
Lees verder
Ik sportte al een tijdje bij de Workout maar het lukte me maar niet om hier routine van te maken. Ik was op zoek naar een goede stok achter de deur en besloot de challenge te proberen. Dat ik dit inmiddels drie jaar doe, geeft aan dat dit zeker gelukt is! De trainingen zijn uitdagend en afwisselend en Loran zorgt ervoor dat ik mijn grens altijd opzoek. Ik heb me dus ook alweer ingeschreven voor de volgende 12-weken challenge!
Previous
Next

Onze trainers

Trainer Loran geeft personal training

Loran

Werken als personal trainer vind ik erg interessant. Iedereen weet dat bewegen en gezond eten belangrijk is, toch doet een klein gedeelte van de mensen dit zelfstandig. Mensen hier in coachen en de juiste steun in de rug geven is iets wat mij erg veel energie geeft. In mijn trainingen streef ik er naar sporters hun grenzen te laten verleggen, met zowel een fysieke als mentale groei als resultaat. Met mijn positieve manier van coachen en aanmoediging zullen we samen jouw doelstellingen gaan bereiken. In leuke en gevarieerde trainingen zal ik altijd proberen het uiterste in je naar boven te halen. Ik kijk er naar uit met jou te gaan trainen!

Trainer Michele

Michèle

Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met ballet en daardoor altijd de behoefte gehad om te blijven bewegen. Sporten betekent veel voor mij. Ik voel me er zowel fysiek als mentaal gesterkt door. Het maakt je zelfverzekerd en elke vooruitgang die je maakt tijdens je training zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een succesmoment! Dit werkt door in je dagelijks leven. Met mijn Personal Training wil ik jou dit mooie gevoel laten ervaren. Tevens ben ik gespecialiseerd in pré en postnataal trainen. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap zorg ik dat jij fit blijft!

Trainer Tim geeft personal training

Tim

De sportschool is voor mij als een tweede thuis. Het fitness vak werd er namelijk al met de paplepel ingegoten! Na vele jaren werken in de fitness, weet ik wat wel of niet werkt. Samen stellen we dan ook realistische doelstellingen op, waar we binnen en buiten de gym aan werken. Ik pas afwisselende trainingsvormen toe, waarbij een aantal oefeningen de basis zullen vormen. Zelf ben ik een allround sporter, dat zal ook terug te vinden zijn in de trainingen. We proberen zo functioneel mogelijk te trainen en waar nodig passen we je levensstijl aan. Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal!

Trainer Michiel geeft personal training

Michiel

Als afgestudeerd fysiotherapeut, weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste techniek is. Het doel in mijn trainingen is dan ook het verleggen van fysieke grenzen, maar wel op een verantwoorde wijze door het leggen van de juiste basis. Mensen die mijn trainingen hebben gevolgd hebben citaten gegeven om mij te beschrijven, “De lat ligt hoog, zodat er duidelijke groei merkbaar is, maar het blijft leuk en motiverend tijdens de trainingen”, “Michiel geeft goeie tips en aanwijzingen waardoor je de juiste basistechniek aanleert. Vervolgens weet hij je over je grens heen te pushen waardoor je echt progressie maakt, dit gecombineerd met een goede dosis humor vliegt je training zo voorbij!”. Want ja, sporten moet natuurlijk wel leuk blijven!

Trainer Joris

Joris

Als fysiotherapeut in opleiding en een functie als verzorger bij FC Utrecht wil ik ervoor zorgen dat iedereen zijn individuele doelen kan behalen. Met de juiste techniek, een goede dosis cardio, leuke sfeer en een mentale uitdaging, zorg ik dat jij je goed voelt. Mijn challenge is om iedereen ‘the Gym’ te laten verlaten met voldoening en een goed gevoel. Zien wij elkaar snel om jouw doelen te behalen?

Trainer Stijn

Stijn

Tijdens mijn training gaan wij samen op zoek naar wat voor jou fysiek haalbaar is. Om het maximale uit je lichaam te halen wil ik je niet alleen helpen met het fysieke aspect maar ook meedenken in het verbeteren van je slaappatroon, voeding en stressvermindering. Ik zal mijn kennis op het gebied van trainen en mijn achtergrond als fysiotherapeut in opleiding gebruiken in mijn trainingen! In mij ga je een super enthousiaste trainer vinden die met de nodige humor jou een vooral leuke training wil bezorgen! Ga jij met mij de uitdaging aan op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl?

Trainer Amber

Amber

Met een uitgebreide achtergrondkennis in de sport en als afgestudeerde fysiotherapeut, wil ik samen met jou onderweg naar jouw lifestyle- en sportdoelstellingen.Tijdens de trainingen zal de focus liggen op techniek, uitdaging en niet te vergeten plezier. Tijdens trainingen kun je bij mij altijd terecht voor vragen, of gewoon voor een luisterend oor. Mijn doel is jou enthousiast te maken voor iedere vorm van sporten; van kracht tot mobiliteit training. Gaan wij buiten de comfort-zone opzoek naar jouw groei?

Trainer Jeroen

Jeroen

Hoe behaal je jouw doel? Door er hard voor te werken op een leuke manier! In de jaren dat ik training geef heb ik gemerkt dat plezier en resultaten een grote factor spelen in het behalen van een gezonde leefstijl. Niet alleen op fysiek maar ook op mentaal vlak. Na mijn opleiding sport en bewegen heb ik verschillende cursussen gevolgd omtrent training en voeding. In mijn trainingen wil ik al mijn kennis gebruiken om jou en zoveel mogelijk andere sporters te helpen met het behalen van zijn/haar doel!

Trainer Julian geeft personal training

Julian

Ik ben een zeer ervaren coach/trainer. Niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding. Naast het feit dat ik al langer dan 12 jaar aan krachttraining doe heb ik inmiddels meer dan 100 cliënten geholpen met het behalen van hun doelen! Ik vind het geweldig om mensen te verrassen met hun eigen kracht. Vaak onderschatten mensen zichzelf op het gebied van training en dat vind ik zo zonde. Door samen hard te werken en tijd te investeren, streven we naar mooi resultaat. Hierdoor krijg je niet alleen resultaat, maar ook een band met elkaar! Dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Naast vele uren training geven train ik zelf natuurlijk ook, hou ik van fietsen, vechtsport, ijsjes (in de zomer) halen met mijn gezin, goede boeken en series.

Ben jij enthousiast geworden?

Vraag een kennismaking aan!