Search
Close this search box.

Over ons

We vinden het belangrijk dat jij je bij de Workout thuis voelt!

Team de Workout

De Workout is een echt familiebedrijf en is wellicht voor de trouwste leden nog bekend als Conditiecentrum Paul Scheepstra. Met veel passie voor het vak is in 1979 de eerste locatie geopend. In 1979 was de Workout zelfs het 3e fitnesscentrum van Nederland!

Onze visie
Bij de Workout vinden wij het belangrijk dat jij je thuis voelt! Persoonlijke aandacht en een optimale sportbeleving staan bij ons bovenaan. Wij geloven dat sporten werkt wanneer je terug blijft komen, daarom werken wij elke dag samen met ons team aan een fijne plek waar jij graag komt. Met ons volledige aanbod bieden we ontzettend veel variatie, waardoor je sportschema er elke week anders uit kan zien. Zo kun je met dezelfde sportkaart een heerlijke yogales volgen, een uurtje fitnessen, zweten tijdens een indoor cycling les of genieten van een ontspannende sauna. 

Onze missie is Utrecht aan het bewegen te krijgen met een sport die niet alleen goed voor je is, maar vooral ook veel plezier geeft! Daarom begeleiden we iedere ‘first-timer’ naar een succes beleving. Of het nou in een groepsles is, in de fitnesszaal of bij onze personal trainers; wij zoeken de perfecte match voor jou!

Eenmaal in beweging is het onze missie om jullie ook in beweging te houden! De gedreven fysiotherapeuten van FysioBewust ondersteunen ons hierbij en zijn te vinden op beide locaties in de binnenstad.

Voor velen is de Workout niet alleen een plek om te sporten, maar ook een sociale community waar we onze passie voor bewegen en gezondheid delen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Workout? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismaking aan of kom langs op één van onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. 

Team de Workout
Personal trainer geeft small group training

Werken bij de Workout?

We zijn doorlopend op zoek naar mensen die bij ons het verschil komen maken. Kom jij ons team versterken?