Row & Strength

Train je kracht en conditie optimaal met deze Row & Strength workout!

Een 45 minuten small group training waarbij je snel fitter en sterker wordt. Met de Row & Strength workout start je met een warming-up en mobiliteit-oefeningen, daarna staan 3 blokken van roeien en krachtoefeningen op het programma. Elk blok heeft zijn eigen thema waarbij je in het laatste blok alles kan geven. Door de combinatie van cardio en kracht loop je sowieso met een voldaan gevoel de studio uit!

Voor wie is Row & Strength geschikt en hoe ziet een les eruit?
Row & Strength is voor iedereen toegankelijk die wil werken aan kracht en conditie. Door de combinatie van oefeningen blijf je hoog in je verbranding en boek je gegarandeerd resultaten. Een les is opgedeeld in 3 blokken roeien en krachtoefeningen.

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small-group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou!

trainer geeft roei les

Ben jij benieuwd naar Row & Strength gerelateerde lessen?

Vrouwen volgen een small group training

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Row & Strength les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.