Zaktraining

Breng jezelf in shape met Zaktraining!

Zaktraining is een leuke en intensieve training waarin kracht, uithoudingsvermogen en boksen gecombineerd worden. Gedurende 45 minuten train je in verschillende rondes je volledige lichaam. Aan het einde van de les loop je gegarandeerd de deur uit met een energiek en fit gevoel! 

Let op! Voor deze les zijn binnenhandschoenen of een bandage verplicht. Mocht je dit niet hebben kan je dit bij onze receptie aanschaffen. Tijdens deze les wordt er niet gespard en is er geen contact met medesporters.

Voor wie is zaktraining geschikt en hoe ziet een les eruit?
Zaktraining is een fitnessprogramma waarbij fitness en vechtsport gecombineerd worden. Je maakt gebruik van de zak en kickbokshandschoenen. Door de combinatie van fitness oefeningen en dynamische boksoefeningen, blijf je hoog in hartslag en word je elke les sterker en fitter. De les is voor ieder fitnessniveau toegankelijk. 

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou!

een les zaktraining

Ben jij benieuwd naar Zaktraining gerelateerde lessen?

Mensen volgen een cardio groepsles met fatburn

Als je het leuk vind om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere cardiotrainingen. Ben je op zoek naar meer vechtsport gerelateerde lessen, kijk dan eens bij onze groepsles Combat. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Zaktraining les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.