Combat

Combat is dé fitness workout om jezelf fit te boksen!

Combat is een op Oosterse vechtsporten gebaseerd fitnessprogramma, met bewegingen uit disciplines als karate, kickboksen, taekwondo en tai chi. Het programma is gebaseerd op toegankelijke oefeningen die je conditie en kracht uitdagen. De combinatie van vechtbewegingen en opzwepende muziek zorgt voor een lichamelijke en mentale uitdaging, met als doel een betere coördinatie en een strakker lichaam. Je zult snel merken dat je fitter en behendiger wordt. Ben jij er klaar voor om jezelf te pushen en tot het maximale te gaan?

Voor wie is Combat training geschikt en hoe ziet een les eruit?
Wanneer je houdt van een cardio challenge en vechtsport oefeningen, dan is deze training echt iets voor jou. Doordat je geen materialen gebruikt heb je niets anders nodig dan je motivatie! De enthousiaste docenten slepen jou door de workout heen, waardoor je voldaan de les verlaat. Elk nummer zal er een andere vechtsport of beweging centraal staan. Combat is toegankelijk voor iedereen, de docent zal verschillende opties geven waardoor je op je eigen fitnessniveau mee kan doen. 

docenten geven een combat les

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Mensen volgen een cardio groepsles met fatburn

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere cardiotrainingen. Ben je op zoek naar meer vechtsport gerelateerde lessen, kijk dan eens bij onze les zaktraining. De Workout biedt meer dan 160 groepslessen per week aan. Dus wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Combat workout uitproberen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.