Kettlebell training

Kettlebell, een explosieve training met maximaal resultaat!

Tijdens deze intensieve kettlebell training van 30 minuten wordt veel aandacht besteed aan techniek en trainingsmogelijkheden. De focus ligt op kracht en stabiliteit. Dankzij de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Kettlebells zijn beschikbaar in verschillende maten tussen de 4 en 32 kg, en de oefeningen zijn eenvoudig en veelzijdig. Dankzij de hoge intensiteit maakt deze training het mogelijk om kracht, flexibiliteit en stabiliteit in één keer te trainen. Deze explosieve training heeft een grote maar positieve impact op het lichaam!

Voor wie is Kettlebell geschikt en hoe ziet een les eruit?
Kettlebell is voor iedere sporter die het leuk vindt om met gewichten te trainen. De lessen zijn erg divers, aangezien je cardio oefeningen en krachtoefeningen met een Kettlebell kunt uitvoeren. Dit maakt dat elke les weer een unieke uitdaging heeft!

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small-group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou! 

een kettlebell les

Ben jij benieuwd naar Kettlebell gerelateerde lessen?

Vrouwen volgen een small group training

Als je het leuk vind om te werken aan je kracht, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Kettlebell les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.