Search
Close this search box.

CORE

Sterke CORE spieren hebben een positief resultaat op je lichamelijke gezondheid!

Tijdens deze CORE training worden in 30 minuten oefeningen gedaan waarbij de rechte/schuine buikspieren en rug worden uitgedaagd. Sterke corespieren hebben een positief resultaat op je lichamelijke gezondheid: je wordt krachtiger in je bewegingen, het helpt bij sportprestaties en voorkomt rugklachten.

Voor wie is CORE geschikt en hoe ziet een les eruit?
CORE is geschikt voor alle sporters. Het helpt je sportprestaties verbeteren en vermindert lichamelijke klachten. Elke CORE training is weer anders, waardoor je uitgedaagd blijft worden. Denk aan oefeningen voor je rechte/schuine buikspieren en rug. 

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small-group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert, maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou! 

core training bij de workout

Ben jij benieuwd naar CORE gerelateerde lessen?

Vrouwen volgen een small group training

Als je het leuk vindt om te werken aan je kracht, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een CORE les uitproberen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The Gym, The Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.