Search
Close this search box.

TRX Training

Train je coördinatie en kracht met deze 30 minuten TRX Training!

In deze 30 minuten les ga je aan de slag met een TRX Training. Een TRX is niet meer weg te denken uit onze sportschool. Een TRX is een trainingsmiddel met 2 verstelbare touwen met daaraan een handgreep en een lus waarin de voeten geplaatst kunnen worden. De TRX is gemakkelijk in gebruik en geweldig voor een full-body workout. Tijdens de les maak je alleen gebruik van je lichaamsgewicht en de TRX. Onder begeleiding van een trainer krijg je uitdagende oefeningen die zorgen voor een hoge hartslag en brandende spieren. Deze les is een geweldige trainingsvorm om snel en effectief in shape te komen!

Voor wie is TRX Training geschikt en hoe ziet een les eruit?
Deze les is perfect voor iedereen die wil werken aan cardio, kracht en coördinatie. Elke trainer geeft de les in zijn eigen stijl, waardoor er veel variatie is tussen de TRX trainingen. Gedurende de hele les zul je hoog in hartslag cardio- en krachtoefeningen afwisselen. 

Wat is small group training?
Small group training is een groepstraining in een kleine groep. Het biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellige trainen met een groep. Trainen in een groep motiveert je om jezelf nog iets verder te pushen! Ook is small-group training ideaal als je graag fitness oefeningen uitvoert maar het lastig vindt om zelf je ronde te maken in het krachthonk. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen beter uitvoert en materialen leert kennen. Ook voor de ervaren sporter is er genoeg uitdaging bij onze small group trainingen. Wil je graag variatie en elke training een andere focus? Dan is small group training echt iets voor jou!

een trx les

Ben jij benieuwd naar TRX gerelateerde lessen?

Personal trainer geeft small group training

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een TRX les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.