Essentrics (Stretch & Tone)

Essentrics is een stretch en tone workout om je lichaam in balans te brengen.

Essentrics is een dynamische full body workout waarbij alle spieren tegelijkertijd worden gestretcht en versterkt. Essentrics is een stretch en tone workout om je lichaam in balans te brengen. Door staande-, vloer- en/of barre oefeningen vergroot je jouw bewegingsvrijheid voor een pijnvrij lichaam met slanke vormen en meer kracht. Deze les is doeltreffend voor het voorkomen van blessures, pijnverlichting en stressvermindering. Essentrics geeft je lichaam weer de bewegingsvrijheid die het hoort te hebben, hierdoor zullen ook prestaties op andere sportgebieden verbeteren. Door Essentrics aan je sportschema toe te voegen verbeter je de flexibiliteit van je gewrichten en verbeter je je houding. Je zult merken dat je met extra energie de les uit loopt!

 

Voor wie is Essentrics geschikt en hoe ziet een les eruit?
Wil jij op een rustige manier werken aan slanke en sterke spieren? Dan is de Essentrics iets voor jou. Essentrics is een effectieve low-impact les met dynamische stretches en bewegingen afkomstig uit Tai Chi, Yoga en ballet. Door het lage instapniveau is Essentrics geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en sportniveaus. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures. 

Mensen volgen een fitnessles als onderdeel essentrics

Ben jij benieuwd naar Essentrics (stretch & tone) gerelateerde lessen?

Mensen volgen een fitnessles essentrics

Als je het fijn vindt om te stretchen met Essentrics, kijk dan ook eens bij onze andere body & mind trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je Essentrics juist afwisselen met cardio of kracht? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Essentrics les uitproberen? Vul ons contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.