Les Mills Bodybalance

Bodybalance is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bij deze les kun je genieten van een motiverende mix van yoga, tai chi en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Les Mills Bodybalance een geweldige kennismaking en goede aanvulling op alle andere sporten. Deze les zorgt voor meer ruimte in je lichaam en een gezonde geest.

Zoals bij alle Les Mills programma’s wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en een nieuwe choreografie. Doordat je 3 maanden dezelfde Bodybalance les volgt, weet je wat er gaat komen en kun je elke les beter en sterker worden.

Voor wie is Les Mills Bodybalance geschikt en hoe ziet een les eruit?

Bodybalance is een les voor iedereen met een interesse in body&mind. Wanneer je nog nooit aan een body&mind les hebt deelgenomen is Bodybalance een geweldige kennismaking. Les Mills Bodybalance is uitermate geschikt om naast je kracht of cardiotraining uit te voeren. Door middel van toegankelijke bewegingen zorg je voor meer ruimte in je lichaam wat weer voordelen heeft voor je kracht of cardiotraining. Door een gestructureerde serie van bewegingen, stretches en poses op muziek, creëer je een balans in je lichaam.

FItnessinstructeur geeft les bodybalance

Ben jij benieuwd naar Les Mills Bodybalance gerelateerde lessen?

Mensen volgen een fitnessles essentrics

Als je het fijn vind om te ontspannen met Bodybalance, kijk dan ook eens bij onze andere body & mind trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je Bodybalance juist afwisselen met cardio of kracht? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Bodybalance les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.