Pilates

Een verbeterde lichaamshouding, meer flexibiliteit en sterkere spieren zijn voordelen van Pilates.

Bij de Workout bieden we verschillende Pilates lessen aan. Met verschillende stijlen kun je dus altijd een les kiezen die voor jou passend is. Je komt verschillende soorten lessen tegen op ons rooster. Om je hier wegwijs in te maken leggen we het verschil tussen de lessen op deze pagina verder uit. 

Pilates
In deze les doe je oefeningen die de rompspieren (rug-buik en bilspieren) versterken. Het is een uitgebalanceerde training die voor iedereen toegankelijk is. Een verbeterde lichaamshouding, meer flexibiliteit en sterkere spieren zijn voordelen. Deze les is ook erg geschikt als je wilt werken aan een krachtige core ter preventie van blessures. 

Power Pilates
Bij deze les zit je hoger in hartslag dan bij een gemiddelde Pilates les. De flow van de les is sneller maar nog steeds voor iedereen toegankelijk. Deze dynamische workout zit vol energie en zorgt ervoor dat je sterker wordt! De focus ligt op core oefeningen die zijn bedoeld om je lichaamshouding en beheersing te verbeteren. De bewegingen worden allemaal op de muziek uitgevoerd waardoor je in een energieke en krachtige flow komt.

Power Pilates & Stretch
Deze les bestaat uit 45 minuten Power Pilates en 15 minuten Stretching. Tijdens de Stretching ligt de focus op meer souplesse ervaren in je lichaam. Stretching is de ideale toevoeging om je sportprestaties te verbeteren en meer ruimte te ervaren in je lichaam. 

Mensen volgen een les pilates

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Mensen volgen een fitnessles essentrics

Als je het fijn vindt om een Pilates les te volgen, kijk dan ook eens bij onze andere body & mind trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Wil jij je les juist afwisselen met cardio of kracht? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.