Search
Close this search box.

Private Yoga 1

Onze private yoga is geschikt voor beginnende & ervaren Yogi's!

Ben je benieuwd wat Private Yoga les voor jou kan doen? Heb je behoefte aan ontspanning? Of voelt je lichaam stijf? Wil jij:

  • Je houding verbeteren en bewuster zitten, staan en sporten
  • Je spieren verlengen en meer ruimte in je lichaam creëren
  • Je ademhaling verdiepen en je hoofd kalmeren


Dan is de yoga van docent Nicoline echt iets voor jou! In zes weken tijd volg je yogales in een kleine groep, waar je alle aandacht en ruimte krijgt om deze doelen te halen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met yoga: deze lessen zijn geschikt voor iedereen!

Wist je dat yoga veel voordelen heeft? Yoga is niet alleen goed voor je geest, maar ook voor je lichaam. Dat begint allemaal bij een goede houding. Eerst leer je daarom om yogahoudingen (asana’s) goed uit te voeren. Hierdoor zul je merken dat je spieren en gewrichten soepeler en sterker worden. Je leert de behoeftes van je lichaam ook beter te begrijpen. 

Vervolgens ga je werken aan ademhaling (pranayama) en ontspanning (restorative yoga). Daarnaast train en verbeter je je core stability. Dit is ook nuttig voor je dagelijkse leven. Een goede romp-stabiliteit kan er namelijk voor zorgen dat je minder last hebt van klachten zoals rugpijn en de kans op een blessure wordt kleiner. 

De groepen bestaan uit max. 7 deelnemers. De serie bestaat uit 6 lessen van anderhalf uur op zaterdagmiddag.

Ben jij enthousiast geworden?

docent helpt vrouw in yoga pose

Review Private Yoga

“Een cursus Private Yoga bij Nicoline is de ideale manier om een solide basis voor yoga te leggen, maar ook om je een niveau verder te brengen als je al even met yoga bezig bent. Door Nicoline’s persoonlijke aandacht en duidelijke instructies leer je veel over verschillende houdingen, waar je op moet letten en welke spieren je moet gebruiken. De lessen zijn op uitdagend en ik ga er met plezier heen. Ik heb nu Private Yoga 1 en 2 gevolgd en zou zo weer een derde meedoen!”

Bart

Private Yoga 2

Vervolg Private 1

Heb je al wat meer ervaring met yoga? Dan is Private Yoga 2 geschikt voor jou. In deze lessen bepaal jij zelf wat je wil leren. Je kunt alle vragen stellen die je hebt over Yoga en je gaat hiermee aan de slag in een kleine groep. Zo ontwikkel je jezelf tot een ervaren Yogi!

De groepen bestaan uit max. 7 deelnemers. De serie bestaat uit 6 lessen op woensdagochtend. Elke les duurt anderhalf uur. 

FAQ Private Yoga

De Private Yoga 1 start medio September. Vul het formulier onderaan de pagina in om de nieuwste datum te ontvangen.

De Private Yoga 2 heeft nog geen startdatum. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een bericht, dan houden we je op de hoogte.

De Private Yoga 1 is geschikt voor alle niveaus. Onder andere houding, lichaamsbewustzijn, ademhaling en ontspanning staan centraal.

De Private Yoga 2 is een vervolg op de Private Yoga 1 en bedoeld voor de meer ervaren Yogi. We zetten de “puntjes op de i” en gaan we dieper in op de techniek en houdingen.

Aan het eind van de serie hebben we een inhaaldag, hier kan de gemiste les ingehaald worden.

Jazeker! Juist vanwege de kleine groep en de persoonlijke aandacht kan er rekening gehouden worden met individuele verschillen. Of je nu stijf of soepel bent, jong of oud, ervaren of beginner, iedereen kan meedoen!

De houdingen en oefeningen zijn erop gericht om je bewuster te maken van je houding, en deze te verbeteren. Alles wat je leert kun je overal toepassen: houding is namelijk in elke situatie belangrijk!

Tijdens de lessen hoef je niks te doen wat jij niet prettig vindt. Alle oefeningen worden afgestemd op de mogelijkheden van de individuele deelnemers.

De prijs voor de private yoga is 135,- naast een strippenkaart of abonnement. 

Ben jij enthousiast geworden?

Vraag een kennismaking aan!