Stretching

Stretching is de perfecte manier meer souplesse in je lichaam te ervaren.

Vind jij een Yoga les al snel te zweverig? Maar wil jij wel meer ruimte in je lichaam creëren? Dan is stretching iets voor jou. Hier staat op een voorzichtige manier stretchen om de lenigheid te verbeteren centraal. Stretchen kan gebruikt worden ter bevordering van revalidatie en het voorkomen van blessures. 

Tijdens deze les van 30 minuten werk je aan de flexibiliteit van je rug, schouders, heupen en benen. Stretchen helpt enorm bij het ontspannen van de spieren. Daarom is deze workout de ideale toevoeging op je sportschema. Stretchen zorgt ervoor dat je sportprestaties verbeteren en dat je meer souplesse ervaart in je lichaam.

Voor wie is Stretching geschikt en hoe ziet een les eruit? Het is voor iedereen geschikt en ervaring is niet vereist. Wel is het fijn dat je warme spieren hebt voordat je de les in gaat. Zorg ervoor dat je voordat je de stretch les in gaat, een warming up hebt gedaan zodat je start met opgewarmde spieren (bijvoorbeeld 10 minuten op de crosstrainer). Elke week wordt er gekeken naar de behoefte van de leden met betrekking tot het stretchen van de spieren. De Stretching wordt gegeven door een ervaren en deskundige docent.

Mensen volgen een fitnessles met stretching

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

groep leden doet stretching les

Als je het fijn vind om te stretchen, kijk dan ook eens bij onze andere body & mind trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je Stretching juist afwisselen met cardio of kracht? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Stretching les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.