Bodyshape

Een full body workout met een combinatie van cardio en kracht oefeningen.

Door de combinatie van cardio en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tijdens de Bodyshape groepsles aan het strakker maken van je lichaam! Doordat je het eerste gedeelte je hartslag verhoogt met cardio oefeningen, ben je lekker aan het zweten. In het tweede gedeelte van de les komen er gewichtjes aan te pas. Veel aandacht krijgen de zogenaamde B spiergroepen: buik, benen en billen. Bodyshape is een freestyle les, dit betekent dat de docent zelf de les maakt en elke les dus weer een verrassende en verfrissende twist heeft!

Voor wie is Bodyshape geschikt en hoe ziet een les eruit?

Deze les bevat gemiddeld iets meer pasjes dan andere lessen. Deins jij niet achteruit voor die uitdaging en vind je het leuk om elke week een andere Bodyshape les te ervaren en bij te leren? Dan is deze groepsles iets voor jou. Het eerste gedeelte van de les bestaat uit cardio oefeningen met lichaamsgewicht. Voor het tweede gedeelte maak je gebruik van matjes en gewichtjes. De docent geeft genoeg low-impact (geen sprongen of heftige belasting voor de gewrichten) opties, waardoor de les toegankelijk is voor ieder niveau. 

Bodyshape

Ben jij benieuwd naar Bodyshape gerelateerde lessen?

bodyshape

Als je het leuk vindt om met gewichten te trainen, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Bodyshape les uitproberen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The Gym, The Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.