Bootcamp

Of je nu regelmatig sport of net begint, een Bootcamp is een leuke manier om jezelf uit te dagen en calorieën te verbranden!

Samen met anderen lekker trainen in de buitenlucht; dat is waar de Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een ervaren Bootcamp trainer werk jij aan je kracht en conditie en word je elke les sterker en fitter. Een groot component in de Bootcamp lessen is het plezier hebben in bewegen. Wanneer je plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Wil jij serieus trainen met heel veel plezier? Dan is de Bootcamp wat voor jou. Samen met je team voel je je sterk en energiek!

Onze trainingen worden gegeven in het Griftpark, waar we verzamelen bij de bankjes bij Peter’s Bistro. Je kunt op elk moment instromen, laat het wel even weten aan de docent als je voor het eerst komt.

Voor wie is Bootcamp geschikt en hoe ziet een les eruit? 
Nog nooit kwam je zo snel in shape! De Bootcamp bestaat uit oefeningen die je conditie verbeteren en je hele lichaam sterker maken. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer word je uitgedaagd tot push-ups, squats, sprints, planks, duo-oefeningen en nog veel meer. Elke les duurt een uur en is toegankelijk voor elk niveau.

bootcamp groepsles in het Griftpark in Utrecht

In het Griftpark. We verzamelen bij Peter’s Bistro.

Ja, dit kan. Als je voor het eerst komt, kun je dit aangeven bij de docent. 

Er worden verschillende oefeningen gegeven die je conditie verbeteren en totale lichaam versterken. Je kunt denken aan push-ups, dips, jumping jacks en planks. 

De les bestaat uit maximaal 20 personen.

Nee, de groepen zijn gemengd.

De trainingen gaan bijna altijd door, behalve bij noodweer, dan zal de training worden afgelast.

Ja, de reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark. Hier word je op afgetekend. Staat je naam er niet op, dan kun je helaas niet meedoen. 

Nee, dit is niet nodig. Wel is het nodig om te reserveren voor de les. De reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark, zodat er ter plekke kan worden afgetekend. 

Niet leden kunnen alleen meedoen als er van te voren bij de receptie is betaald. Voor de tarieven kan je contact opnemen met onze receptie 030 2322312

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

bootcamp ondeerdeel hardloopoefening

Als je het leuk vindt om buiten te sporten, kijk dan ook eens bij onze looptraining. Ook biedt de Workout meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Bootcamp les uitproberen? Klik dan hier en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook ben je altijd welkom bij een van onze locaties: The Club,  The Gym en locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.