Search
Close this search box.

Looptraining

De ideale combinatie tussen je looptechniek verbeteren en gezellig samen trainen: onze looptraining!

Onze looptraining is een cursus van 10 weken waarbij hardlopers worden gemotiveerd om alles uit hun sportsessie te halen. Met veel aandacht voor blessurepreventie en techniek leren de lopers hun techniek te verbeteren. Hardlopen is namelijk niet zo gemakkelijk als het klinkt. Vaak kunnen we wel een stukje rennen, de één wat langer dan de ander, maar toch krijgen veel lopers blessures of klachten van het hardlopen omdat ze nooit hebben geleerd hoe het hardlopen moet worden opgebouwd en wat voor looptechnieken er zijn. Met dat in het achterhoofd hebben we de perfecte cursus samengesteld. Een paar keer per jaar starten we met een nieuwe besloten groep lopers die we het hardlopen leren verbeteren.

De looptraining van de Workout is een pakket op maat. Het programma duurt 10 weken en je wordt begeleid door één trainer die naast het hardlopen zorgt voor preventie van blessures, loopscholing, ondersteunende krachttraining en algemene tips. Iedere maandag loop je 1,5 uur in een besloten groep, leer je je techniek te verbeteren en train je je core. De Workout hardloop training is een perfecte balans tussen je looptechniek verbeteren en gezellig samen trainen.

Wil jij meer uit je hardloop sessies halen? Geef je dan nu op voor de looptraining van de Workout.

Klik hier om je aan te melden voor de EXTRA looptraining cursus! Wegens groot enthousiasme begint er namelijk vanaf 23 mei nóg een loopgroep! (de huidige serie is al begonnen, blijf op de hoogte via onze socials)

groep hardlopers die de hardloop training volgt

De nieuwe editie start 13 & 23 mei 2024.

De trainingen zijn op maandag 19:00 & donderdag 19:00 en duren ongeveer anderhalf uur.

Samen met de trainer wordt er verzameld bij de locatie op de Breedstraat. Vanaf daar gaan we naar allerlei verschillende trainingslocaties.

Nee dat kan niet. De looptraining is een besloten groep en je kan alleen meedoen als je je hebt ingeschreven.

Elke blessure is bespreekbaar, maar het is wel de bedoeling dat je niet te beperkt bent tijdens de trainingen.

De looptraining is alleen voor leden met een lidmaatschap of strippenkaart. Bij elke training gaat er een check-in/strip van je sportkaart. Vragen over prijzen kunnen via dit formulier worden gesteld.

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

bootcamp groepsles in het Griftpark in Utrecht

Als je het leuk vindt om buiten te sporten, kijk dan ook eens bij onze Bootcamp. Ook biedt de Workout meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een outdoor les uitproberen? Klik dan hier en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.