Booty Core

Booty Core zorgt voor een killer core en sterke billen!

Booty Core is een les waarbij het trainen van de billen en buik centraal staat. Door middel van weerstandsbanden en gewichten zorg jij voor een killer core en sterke billen! Ook kun je bij deze les een hoog fungehalte verwachten, een feestje voor de billen en core dus!

Maar, Booty Core is veel meer dan een feestje. Het trainen van je core heeft ontzettend veel voordelen! Een sterke core zorgt voor een perfecte basis tijdens trainingen, maar ook in het dagelijks leven. Je billen en buik zijn namelijk spiergroepen die we ontzettend veel gebruiken. Je leest het al… Booty Core zorgt voor de ideale combinatie tussen vrolijke tunes, een heerlijke training en sterke spieren!

Voor wie is Booty Core geschikt en hoe ziet een les eruit? 
Deze workout is geschikt voor iedereen die het heerlijk vindt om met een grote glimlach en brandende billen een les te volgen.  Elke les ziet er weer anders uit! Soms maken we gebruik van de step, dan weer van gewichten maar je kunt bijna altijd de weerstandsbanden verwachten.  In 45 minuten heb jij een super complete workout voor billen en buik! 

meisje traint booty core

Ben jij benieuwd naar Booty Core gerelateerde lessen?

bodyshape

Als je het leuk vindt om met gewichten te trainen, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Booty Core les uitproberen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, dan geven we je graag advies over ons aanbod.