Challenge

Daag jezelf uit met één van de Workout Challenges!

Onder begeleiding van een Personal Trainer ga jij aan de slag met een uitdagend en resultaatgericht trainingsprogramma. Je behaalt maximaal resultaat met 2 trainingen in de week en krijgt volop persoonlijke aandacht door de kleine besloten groep van 4 personen. Ideaal voor sporters die net even dat zetje nodig hebben om hun persoonlijke doelen te bereiken. Het resultaat liegt er dan ook niet om: je wordt snel fitter, sterker en gezonder. Samen gaan we voor resultaat!

Ben jij enthousiast geworden?

Personal trainer legt oefeningen uit
Personal trainer bekijkt sporter tijdens oefening

Tijdens de Challenge werk je aan je persoonlijke doelen. Of dit nou met voeding of training te maken heeft, jouw personal trainer helpt je verder. Samen stellen jullie haalbare en realistische doelen op en tijdens de evaluatiemomenten wordt de progressie meetbaar gemaakt. In de gesprekken met je trainer zal ook je voedingspatroon bekeken worden, zodat je tips en tools krijgt om nog gezonder te leven.

Wil jij fitter worden? En ben jij klaar voor echte verandering?

Wij helpen jou op weg naar een gezonde leefstijl!

Ik wil meedoen!

Wat houdt de challenge in?

  • Het is een 12 weken traject, deze worden aaneenlopend door het jaar gegeven. Je kunt dus altijd meedoen! Wil je weten wanneer we weer starten met een nieuwe groep? Klik dan hier.
  • Je krijgt 2 trainingen in de week onder begeleiding van een Personal trainer op onze rauwe en unieke locatie THE GYM.
  • In een groep van maximaal 4 personen ga je samen voor resultaat.
  • Er is een begin en eindevaluatie om je progressie te monitoren en samen in gesprek te gaan over je doelen.
  • Je krijgt voedingsbegeleiding door middel van voedingsschema’s. Ook staat jouw personal trainer altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Prijzen

12 weken

189 prijs voor 4 weken
  • 60 minuten

FAQ Challenge

We hebben verschillende trainingsmomenten gepland. Zodra je het formulier invult zal een trainer contact met je opnemen en de trainingsmogelijkheden bespreken.

Overleg met je trainer, deze zal zorgen voor een alternatieve training!

De trainingen duren ongeveer 60 minuten.

Ja, je trainer kan jou advies geven over een gezond eetpatroon en er zal gewerkt worden met een app genaamd MyFitnessPal. Hiernaast kan er gebruik worden gemaakt van onze voedingsschema’s.

Voordat je begint met de challenges zal je een gesprek hebben met je trainer waarbij er wordt bepaald hoe fit je bent. Daarnaast meten we aan de hand van de meetmomenten je progressie.

Elke blessure is bespreekbaar, maar het is wel de bedoeling dat je niet te beperkt bent tijdens de trainingen.

De trainers van de challenges zijn Amber, Daan, Jeroen, Auke, Mick & Tim

De challenges zijn alleen voor leden met een lidmaatschap of strippenkaart. Bij elke training gaat er een check-in/strip van je sportkaart. Vragen over tarieven kunnen via dit formulier worden gesteld.

Onze trainers

Bram

Iedereen wil graag gezond en fit zijn, maar hoe doe je dat eigenlijk? Daar help ik je graag bij! Ik vind het belangrijk dat je sporten leuk gaat vinden en zal met mijn enthousiasme ervoor zorgen dat je de training altijd met een goed gevoel afsluit. Ik ben een groot fan van bokstrainingen en geef veel small-group lessen bij de Workout. Samen maken we een optimaal sportschema voor jou, zodat je in beweging blijft!

Tom

Van kinds af aan ben ik altijd actief geweest, eerst met voetballen op straat en later op het grote veld. Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven, en na mijn ontdekking van fitness in de sportschool besloot ik mijn passie te delen!

Mijn enthousiasme voor beweging en vooruitgang bracht me naar de studie Sportkunde. In de sportschool ben ik niet alleen bezig met mijn eigen training, maar ook met het motiveren van anderen om hun doelen te bereiken. Mijn aanpak is gericht op positieve energie en plezier in beweging!
Tim

De sportschool is mijn tweede thuis. Het fitness vak werd er namelijk al met de paplepel ingegoten! Ik ben een allround sporter en dol op outdoor sport (berg beklimmen) Na vele jaren werken in de fitness, weet ik wat wel of niet werkt. Samen stellen we dan ook realistische doelstellingen op, waar we binnen en buiten de gym aan werken. Ik pas afwisselende trainingsvormen toe, waarbij een aantal oefeningen de basis vormen. We proberen zo functioneel mogelijk te trainen en waar nodig passen we je levensstijl aan. Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal!

Wouter

Het is fantastisch dat het steeds duidelijker wordt hoe belangrijk bewegen is, alleen nu moeten we nog aan de slag! Ik heb altijd passie voor sport gehad en op hoog niveau geroeid. Daarmee heb ik het positieve effect van bewegen mogen ervaren! Deze ervaring neem ik mee als het om personal training gaat. Ik kan nu die passie en dat gevoel doorgeven en zo mensen binnen korte tijd zien opbloeien, simpelweg door regelmatig een uurtje te bewegen. Die stap richting een energieker, fitter leven is veruit de beste investering die je voor jezelf en je omgeving kan maken!

Auke

Al sinds jonge leeftijd ben ik fysiek actief geweest, met name in teamsporten. Deze interesse heeft zich later ontwikkeld tot fitness in de sportschool. Rond die tijd heb ik ook besloten om van mijn hobby mijn werk en toekomst te maken. Als student fysiotherapeut leer ik veel over het menselijk lichaam en de bijbehorende blessures. Daarnaast heeft techniek en het juist uitvoeren van bewegingen altijd centraal gestaan voor mij.Los van de juiste uitvoering mag sporten geen belemmering zijn; het moet iets zijn waar we blij van worden om zo gezond mogelijk te zijn. Hoewel mijn eigen passie terug te vinden is in powerliften en krachttraining, ben ik gemotiveerd om vanuit alle invalshoeken te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging samen met jou aan te gaan!

Daan

Krachttraining is helemaal mijn ding. Naast mijn studie biologie ben ik veel in het krachthonk te vinden! Mijn favoriete oefening is de squat,  een zware oefening maar een van de beste oefeningen om echt sterk te worden in de benen! In mijn challenge zal ik je meenemen in de beste techniek tips. Wanneer je begint met sporten is het belangrijk rustig te beginnen. Zo zorgen we ervoor dat je terug blijft komen!

Mick

Het is belangrijk dat je een gezonde balans vindt tussen inspanning en ontspanning. Dat weet ik als de beste! Want, naast mijn werk als Personal trainer ben ik ook in het nachtleven actief als DJ. Je kunt nog steeds genieten van het leven en een gezonde leefstijl behouden, hier geef ik je graag advies over. In mijn trainingen staat plezier bovenaan, wanneer je plezier hebt in bewegen zul je sneller resultaat zien. Samen maken we een plan dat bij jou past!

Jeroen

Uit je comfort zone komen, dat is iets wat ik belangrijk vind. Zelf ben ik als surfer veel op het water te vinden, dit heb ik geleerd door vallen en opstaan. Doelen voor jezelf stellen zorgt ervoor dat je weet waar je naar toe werkt. Na mijn opleiding sport en bewegen, heb ik verschillende cursussen gevolgd omtrent training en voeding. Heb je vragen over voeding? Of wil je hier samen over brainstormen? Leuk! In mijn trainingen wil ik mijn kennis gebruiken om jou te helpen richting je doel!

Ben jij enthousiast geworden?

Vraag een kennismaking aan!