Challenge

Daag jezelf uit met één van de Workout Challenges!

Onder begeleiding van een Personal Trainer ga jij aan de slag met een uitdagend en resultaatgericht trainingsprogramma. Je behaalt maximaal resultaat met 2 trainingen in de week en krijgt volop persoonlijke aandacht door de kleine besloten groep van 4 personen. Ideaal voor sporters die net even dat zetje nodig hebben om hun persoonlijke doelen te bereiken. Het resultaat liegt er dan ook niet om: je wordt snel fitter, sterker en gezonder. Samen gaan we voor resultaat!

Ben jij enthousiast geworden?

Personal trainer legt oefeningen uit
Personal trainer bekijkt sporter tijdens oefening

Tijdens de Challenge werk je aan je persoonlijke doelen. Of dit nou met voeding of training te maken heeft, jouw personal trainer helpt je verder. Samen stellen jullie haalbare en realistische doelen op en tijdens de evaluatiemomenten wordt de progressie meetbaar gemaakt. In de gesprekken met je trainer zal ook je voedingspatroon bekeken worden, zodat je tips en tools krijgt om nog gezonder te leven.

Wil jij fitter worden? En ben jij klaar voor echte verandering?

Wij helpen jou op weg naar een gezonde leefstijl!

Ik wil meedoen!

Wat houdt de challenge in?

  • Het is een 12 weken traject, deze worden aaneenlopend door het jaar gegeven. Je kunt dus altijd meedoen! Wil je weten wanneer we weer starten met een nieuwe groep? Klik dan hier.
  • Je krijgt 2 trainingen in de week onder begeleiding van een Personal trainer op onze rauwe en unieke locatie THE GYM.
  • In een groep van maximaal 4 personen ga je samen voor resultaat.
  • Er is een begin en eindevaluatie om je progressie te monitoren en samen in gesprek te gaan over je doelen.
  • Je krijgt voedingsbegeleiding door middel van voedingsschema’s. Ook staat jouw personal trainer altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Prijzen

FAQ Challenge

In de derde week van 2024 starten de eerste trainingen.

We hebben verschillende trainingsmomenten gepland. Zodra je het formulier invult zal een trainer contact met je opnemen en de trainingsmogelijkheden bespreken.

Overleg met je trainer, deze zal zorgen voor een alternatieve training!

De trainingen duren ongeveer 60 minuten.

Ja, je trainer kan jou advies geven over een gezond eetpatroon en er zal gewerkt worden met een app genaamd MyFitnessPal. Hiernaast kan er gebruik worden gemaakt van onze voedingsschema’s.

Voordat je begint met de challenges zal je een gesprek hebben met je trainer waarbij er wordt bepaald hoe fit je bent. Daarnaast meten we aan de hand van de meetmomenten je progressie.

Elke blessure is bespreekbaar, maar het is wel de bedoeling dat je niet te beperkt bent tijdens de trainingen.

De trainers van de challenges zijn Amber, Daan, Jeroen, Auke, Mick & Tim

De challenges zijn alleen voor leden met een lidmaatschap of strippenkaart. Bij elke training gaat er een check-in/strip van je sportkaart. Vragen over tarieven kunnen via dit formulier worden gesteld.

12 weken

189 prijs voor 4 weken
  • 60 minuten

Onze trainers

Loran

Iedereen weet dat bewegen en gezond eten belangrijk is. Toch vinden veel mensen het moeilijk om dat zelf te starten en vol te houden. Daar ben ik voor: ik word er blij van om mensen te helpen en ze te zien veranderen in hun beweging en energie! Ik geloof dat iedereen boven zichzelf kan uitstijgen, op wat voor niveau je ook sport. In mijn trainingen streef ik er naar sporters hun grenzen te laten verleggen, met zowel een fysieke als mentale groei als resultaat. Cardiotraining en benen zijn mijn favoriete onderdelen. Gaan wij samen jouw doelstellingen waarmaken?

Trainer Michele

Michèle

Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met ballet en daardoor altijd de behoefte gehad om te blijven bewegen. Sporten betekent veel voor mij. Ik voel me er zowel fysiek als mentaal gesterkt door. Het maakt je zelfverzekerd en elke vooruitgang die je maakt tijdens je training zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een succesmoment! Dit werkt door in je dagelijks leven. Met mijn Personal Training wil ik jou dit mooie gevoel laten ervaren. Tevens ben ik gespecialiseerd in pré en postnataal trainen. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap zorg ik dat jij fit blijft!

Tim

De sportschool is voor mij als een tweede thuis. Het fitness vak werd er namelijk al met de paplepel ingegoten! Na vele jaren werken in de fitness, weet ik wat wel of niet werkt. Samen stellen we dan ook realistische doelstellingen op, waar we binnen en buiten de gym aan werken. Ik pas afwisselende trainingsvormen toe, waarbij een aantal oefeningen de basis zullen vormen. Zelf ben ik een allround sporter, dat zal ook terug te vinden zijn in de trainingen. We proberen zo functioneel mogelijk te trainen en waar nodig passen we je levensstijl aan. Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal!

Julian

Plezier in sporten is key! Ik heb jarenlang gestruggeld met mijn doorzettingsvermogen als het op sporten aan kwam. Simpelweg omdat ik er geen lol in had. Tot ik een paar jaar geleden helemaal hooked raakte aan spinning. Vanuit daar vond ik ook mijn weg naar andere lesjes zoals Bootcamp, Zaktraining, SWEAT én hervond ik mijn motivatie in de fitness. Nu is sporten voor mij niet alleen iets waar ik lol in heb, het is een primaire levensbehoefte en een goede remedie tegen een waardeloze dag. Mijn challenge? Ik wil jou plezier in sporten laten beleven!

Amber

Balans is belangrijk! Het is heerlijk om een goede sportsessie te hebben en de uitdaging op te zoeken, maar het is ook van belang om af en toe te ontspannen. Deze balans vind je terug binnen mijn trainingen. Hard werken maar vooral ook veel plezier hebben. Binnen mijn challenge zal ik je met mijn enthousiasme motiveren! Mijn favoriete oefening is de hip trust: een echte killer voor de booty.  Ben jij op zoek naar een trainer die jou helpt de balans te zoeken tussen genieten en uitdagende trainingen, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Daan

Krachttraining is helemaal mijn ding. Naast mijn studie biologie ben ik veel in het krachthonk te vinden! Mijn favoriete oefening is de squat,  een zware oefening maar een van de beste oefeningen om echt sterk te worden in de benen! In mijn challenge zal ik je meenemen in de beste techniek tips. Wanneer je begint met sporten is het belangrijk rustig te beginnen. Zo zorgen we ervoor dat je terug blijft komen!

Mick

Ik vind het geweldig om mensen te helpen en op een leuke en goede manier nieuwe dingen aan te leren. In mijn vrije tijd ben ik DJ, dus verwacht goede tunes tijdens mijn challenge trainingen. Zo zoeken we samen de grens op, zodat je fitter en sterker wordt! Ga jij met mij de uitdaging aan?

Jeroen

Hoe behaal je jouw doel? Door er hard voor te werken op een leuke manier! In de jaren dat ik training geef heb ik gemerkt dat plezier en resultaten een grote factor spelen in het behalen van een gezonde leefstijl. Niet alleen op fysiek maar ook op mentaal vlak. Na mijn opleiding sport en bewegen heb ik verschillende cursussen gevolgd omtrent training en voeding. In mijn trainingen wil ik al mijn kennis gebruiken om jou en zoveel mogelijk andere sporters te helpen met het behalen van zijn/haar doel!

Ben jij enthousiast geworden?

Vraag een kennismaking aan!