Fatburn

Onze Fatburn lesses zorgen voor meer kracht en een hogere kwaliteit van de spieren, waarbij je traint in de vetverbrandingszone!

De Fatburn les is gericht op het trainen in de aerobe (vetverbanding) zone. Doordat je in deze zone blijft trainen, raak je niet buiten adem en kun je de les goed volhouden. Er zit geen cardioblok in deze les, in plaats daarvan werk je aan de kracht en kwaliteit van de spieren en wordt er veel aandacht besteed aan een goede lichaamsbeheersing. De Fatburn is een les die bijzonder geschikt is voor deelnemers die blessures hebben (met name van zittend werk) en voor beginnende sporters die een goede voorbereiding en ondersteuning willen voor gevorderde sport(lessen). Het is een afwisselende training waardoor je je steeds fitter gaat voelen!

Voor wie is Fatburn geschikt en hoe ziet een les eruit?
De les is met name geschikt voor deelnemers die houden van een low impact les. Dit betekent dat er geen sprongen worden gemaakt en de gewrichten niet heftig belast worden. Als je net weer begint met sporten om wat voor reden dan ook, is onze Fatburn les erg geschikt. Doordat de focus ligt op techniek en een goede lichaamsbeheersing is het een erg geschikte workout voor beginnende sporters. 

leden doen mee aan een fatburn workout

Ben jij benieuwd naar Fatburn gerelateerde lessen?

Personal trainer geeft small group training

Als je het leuk vindt te werken aan je kracht, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Fatburn les uitproberen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, dan geven we je graag advies over ons aanbod.