Les Mills Tone

Les Mills Tone combineert blokken van kracht-, cardio en coretraining tot een complete en effectieve workout.

Les Mills Tone bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen, hierbij wordt gebruik gemaakt van een weerstandstube en gewichten. Door het trainen met verschillende intensiteitsniveaus wordt jouw conditie en kracht door de Tone beter dan ooit! Deze multi-piek Tone workout zorgt naast het verbranden van calorieën ook voor een beter energielevel, meer flexibiliteit en balans. Bij elk nummer zal je worden uitgedaagd door onze instructeurs om alles uit je Tone les te halen. 

Zoals bij alle Les Mills programma’s wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en een nieuwe choreografie. Doordat je 3 maanden dezelfde Tone les volgt, weet je wat er gaat komen en kun je elke les beter en sterker worden.

Voor wie is Tone geschikt en hoe ziet een les eruit?
Onze Tone instructeurs geven opties voor alle fitnessniveaus. Dit houdt in dat je niet fit hoeft te zijn, maar wel graag fit wilt worden. Wanneer je consequent de les blijft volgen, zul je snel verbetering merken. Je conditie, kracht en lenigheid zullen vooruit gaan en je merkt dat je de oefeningen langer kunt volhouden. Tone is een mix van cardio oefeningen, krachttraining en core training. Ook zitten er elementen in die je flexibiliteit en balans zullen uitdagen. Tone is een complete les voor iedereen die de perfecte combinatie zoekt tussen kracht en cardio. Elk nummer heeft een andere focus, onze instructeurs zullen je helpen het maximale uit elke track te halen.

Fitnessinstructeurs geven les mills tone

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

bodyshape

Als je het leuk vindt om met gewichten te trainen, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Tone les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, dan geven we je graag advies over ons aanbod.