Search
Close this search box.

Power Cycle

De full-body indoor cycle party workout!

Power Cycle is een energieke en intensieve party workout! Door de muziek en enthousiaste docenten vliegt de tijd voorbij. In de les ligt de focus op een full-body workout, je traint dus niet alleen je conditie maar ook je kracht. Tijdens deze workout maak je gebruik van dumbells en de fiets. Door middel van ‘dansmoves’ op de fiets, shape en tone je je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je de les altijd verlaat met een grote glimlach en een voldaan gevoel. Elke docent maakt zijn eigen les, waardoor er altijd een les is die bij jou past. Van beginner tot gevorderd, iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. 

Leuk om te weten: de Cycle lessen bij de Workout vinden plaats in onze authentieke werfkelder aan de Oudegracht. Een unieke ervaring! Door de professionele verlichting en rauwe uitstraling voelt het als een clubavond op de fiets.

Op de pedalen is plaats voor normale sportschoenen en fietsschoenen met een mountainbike spd kliksysteem.

Voor wie is Power Cycle geschikt en hoe ziet een les eruit?
Doordat je werkt op je eigen niveau, is de les voor iedereen geschikt. Door middel van de weerstandsknop stel jij de fiets zo in, dat je individueel je grens opzoekt. Ook is deze les erg geschikt wanneer je het leuk vindt om meer entertainment te ervaren op de fiets. Door dansmoves en werken met de gewichten, vliegt de tijd zo voorbij!

Vrouw tijdens een indoor cycling les

Ben jij benieuwd naar Power Cycle gerelateerde lessen?

Vrouw volgt spinning groepsles

Als je het leuk vindt om deel te nemen aan een Cycle les, dan is onze Spinning les, misschien ook wel iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over Spinning.

Wil jij een Cycle les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.