Spinning

Spinning, het ultieme feestje op de fiets!

Bij Spinning fiets je op het ritme van energieke en krachtige muziek. Tijdens de lessen pas je de weerstand aan, afhankelijk van het tempo en de oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen een boost krijgt, je spieren sterker worden en je vetverbranding op volle toeren draait! Je sprint, klimt en werkt je in het zweet. Elke docent maakt zijn eigen les, waardoor er altijd een les is die bij jou past. Van beginner tot gevorderd, iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. 

Leuk om te weten: de Cycle lessen bij de Workout vinden plaats in onze authentieke werfkelder aan de Oudegracht. Een unieke ervaring! Door de professionele verlichting en rauwe uitstraling voelt het als een clubavond op de fiets.

Op de pedalen is plaats voor normale sportschoenen en fietsschoenen met een mountainbike spd kliksysteem.

Voor wie is Spinning geschikt en hoe ziet een les eruit?
Doordat je werkt op je eigen niveau, is de les voor iedereen geschikt. Door middel van de weerstandsknop stel jij de fiets zo in, dat je individueel je grens opzoekt. Tijdens een spinning les bouw je op naar meerdere pieken, sprints en klim. Doordat de docent de les zelf maakt is elke les, bij elke docent weer anders. Dit maakt dat Spinning voor een heel breed publiek een toegankelijke en explosieve fiets workout is. 

groep leden tijdens een spinning les

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Vrouw volgt spinning groepsles

Als je het leuk vindt om deel te nemen aan een Spinning les, dan is onze nieuwste les Power Cycle misschien ook wel iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over Power Cycle.

Wil jij een Spinning les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.