Pumpshape

Onze Pumpshape workout is een full body workout waarbij je hoog in hartslag werkt aan je kracht!

Door de combinatie van cardio en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je aan het sterker maken van je lichaam! Tijdens Pumpshape les maak je gebruik van gewichten, de step en bodyweight. Alle oefeningen zijn hartslag verhogend waardoor je lekker gaat zweten. Pumpshape is een full-body workout die gericht is op het sterker en strakker maken van je lichaam. Het is ook een freestyle les. Dit betekent dat de docent zelf de les maakt en elke les dus weer een verrassende en verfrissende twist heeft!

Voor wie is Pumpshape les geschikt en hoe ziet een les eruit?
Pumpshape is voor iedereen die het leuk vindt om met gewichten te trainen en cardio oefeningen uit te voeren. Door de combinatie van cardio en kracht haal jij alles uit je les! Deze les bevat minder pasjes dan onze Bodyshape en is makkelijk om te volgen. Dus vind jij het leuk om elke week een andere les te ervaren en wil je cardio en kracht combineren? Dan is Pumpshape iets voor jou! De docent geeft genoeg opties, waardoor de les toegankelijk is voor ieder niveau. 

Groepsles Pumpshape

Ben jij benieuwd naar Pumpshape gerelateerde lessen?

bodyshape

Als je het leuk vindt om met gewichten te trainen, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Pumpshape les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.