Step & Shape

Step & Shape zorgt met de uitdagende choreografie gegarandeerd voor een feestje!

Vind jij het heerlijk om veel plezier te hebben tijdens het sporten, en deins jij niet achteruit voor wat danspassen op en om de step? Dan is deze les wat voor jou! Zonder dat je het door hebt verbrand je calorieën en werk je aan je conditie en uithoudingsvermogen. Door de afwisseling van de step en gewichten, blijft de les uitdagend en altijd verrassend. Step and Shape is een freestyle les waardoor de choreografie iedere week weer uniek is en elke docent zijn eigen stijl kan toepassen. Dit maakt dat er altijd wel een les bij zit die het beste bij jou past!

Voor wie is Step and Shape geschikt en hoe ziet een les eruit? 
De Step and Shape is geschikt voor iedereen die het geen probleem vindt om pasjes rondom de step uit te voeren. Het is een combinatie van cardio en kracht waardoor je hoog in je verbranding zit. De docent geeft opties waardoor je het gewicht kan aanpassen naar je eigen niveau. In het eerste gedeelte van deze les zul je optimaal gebruik maken van de step. In het tweede gedeelte van de les pakken we gewichtjes erbij en zullen we werken aan spierversterking.

Handen op een step- steps

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Personal trainer geeft small group training

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere cardiotrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Step and Shape les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.