SWEAT

SWEAT is een unieke cardio workout op onze nieuwste locatie: THE GYM.

SWEAT is een energieke en explosieve cardio workout. Door middel van kettlebells, air bikes, springtouwen en roeiapparaten, bouw jij in no time een ijzersterke conditie op! Houd jij wel van een uitdaging? En vind je het leuk om te trainen in een team? Dan is SWEAT echt iets voor jou! Tijdens deze les zul je op hoge intensiteit verschillende cardio oefeningen uitvoeren. Tijdens deze oefeningen zul je onder begeleiding van een deskundige trainer je eigen grenzen opzoeken en verleggen. Het is de ultieme workout om vet te verbranden!

Voor wie is SWEAT geschikt en hoe ziet een les eruit?
SWEAT is voor iedere sporter die het leuk vindt om te trainen op een unieke en rauwe locatie. THE GYM is een locatie waar jij je meteen thuis voelt! THE GYM is gebouwd in een oud gymlokaal en heeft een playful karakter. Tijdens de SWEAT training volg je eerst samen een warming-up om de spieren warm te laten worden voor de workout. Vervolgens zul je in een groepje van 3 een explosief cardio circuit aflopen. Je maakt hier gebruik van de nieuwste materialen! De les duurt 45 minuten en is one-of-a-kind. Er zullen voldoende opties gegeven worden, waardoor de les toegankelijk is voor elk niveau.

Vrouw bezig met fitness onder toezicht van personal trainer

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

Personal trainer geeft small group training

Als je het leuk vind om samen te werken aan je kracht en conditie, kijk dan ook eens bij onze small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je krachttraining juist afwisselen met cardio of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Functionele training uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.