Yoga

Bij de Workout bieden we verschillende stijlen Yoga aan, zo kies jij de Yoga die het beste bij je past.

Yoga is de perfecte balans tussen lichaam en geest. Met verschillende Yoga stijlen bij de Workout kun je altijd een les kiezen die voor jou passend is. Je komt verschillende Yoga lessen op ons rooster tegen. Om je hier wegwijs in te maken leggen we het verschil tussen de lessen op deze pagina verder uit. 

Yoga
Yoga bij de Workout is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Tijdens de les neem je in een flow meerdere houdingen aan. De afwisseling van verschillende bewegingen en houdingen zorgen ervoor dat je leniger wordt en meer concentratie en balans kan ervaren. Tijdens de lessen zal er ook extra aandacht zijn voor de ademhaling. Yoga zorgt voor een unieke connectie tussen lichaam en geest.

Yinyoga
Yinyoga is een rustige en meditatieve vorm van Yoga waar je gemiddeld 3-5 minuten in een houding zit of ligt. De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Doordat je langer in een houding blijft word je uitgenodigd je mentale en fysieke weerstand te observeren en te accepteren. Yinyoga is daarnaast ook uitermate geschikt voor sporters die meer ruimte in hun lichaam willen ervaren, zoals krachtsporters, wielrenners en hardlopers.

Restorative Yoga
Restorative yoga is een stijl waarbij je fysiek, mentaal en emotioneel ontspant. Je brengt langere tijd (5-15 min) door in comfortabele yoga poses waarvan je vanzelf je lichaam opent en mentaal tot rust komt. Oefen met naar binnen keren en verzacht pijn en stress. Deze les zal je helpen om meer stilte en headspace te creëren. Je loopt ontspannen en met nieuwe energie weer naar buiten. Deze les is ideaal als je last hebt van stress of wanneer je herstellende bent van een blessure/ziekte. Maar deze les is ook heerlijk om wat balans te brengen in een druk leven. Geen yoga ervaring nodig en geschikt voor iedereen.

Yoga Basis
Vind jij het spannend om te starten in een Yoga les? Vanwege een blessure, of omdat je nog nooit Yoga hebt gedaan? Dan is de Yoga basis iets voor jou. Bij de Yoga basis is er extra aandacht voor alle houdingen. Je krijgt de houdingen stap voor stap uitgelegd in een rustige flow. Deze les is ook uitermate geschikt wanneer je zwanger bent.

Private Yoga
Ben je benieuwd wat Yoga voor jou kan doen? En wil jij dit leren in een kleine en besloten groep? In onze Private Yoga serie leer je:

  • Je houding verbeteren en bewuster zitten, staan en sporten
  • Je spieren verlengen en meer ruimte in je lichaam creëren
  • Je ademhaling verdiepen en je hoofd kalmeren


Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is de Private Yoga van docent Nicoline echt iets voor jou! In zes weken tijd volg je yogales in een kleine groep, waar je alle aandacht en ruimte krijgt om deze doelen te halen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met yoga: deze lessen zijn geschikt voor iedereen! Wil je meer informatie over de Private Yoga, klik dan
hier

yoga trainer geeft groepsles

Ben jij benieuwd naar Yoga gerelateerde lessen?

Mensen volgen een fitnessles essentrics

Als je het fijn vindt om te ontspannen met Yoga, kijk dan ook eens bij onze andere body & mind trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je Yoga  juist afwisselen met cardio of kracht? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een Yoga les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.