Search
Close this search box.

Les Mills GRIT

Les Mills GRIT is een high intensity interval training van 30 minuten.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het goed is om HIIT training op te nemen in je trainingsschema. Door het HIIT trainingseffect verbrand je uren na de workout nog steeds calorieën. Met Les Mills GRIT verbetert je conditie razendsnel en bouw je snel meer spierweefsel op. GRIT is anders dan alle andere Les Mills lessen omdat je alle oefeningen op je eigen tempo uitvoert. Je coach traint op de vloer met je mee om jou en je team maximaal te motiveren!

Zoals bij alle Les Mills programma’s wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en een nieuwe choreografie. Doordat je 3 maanden dezelfde GRIT les volgt, weet je wat er gaat komen en kun je elke les beter en sterker worden.

Bij de Workout bieden we 2 verschillende GRIT programma’s aan: GRIT Cardio en GRIT Strength. Lees snel verder om te kijken welk programma het beste bij jou past!

GRIT Strength
Heb jij behoefte aan een unieke, uitdagende workout die je echte resultaten bezorgt? Dan is GRIT Strength iets voor jou! Je traint met een barbell, schijven en je eigen lichaamsgewicht. GRIT Strength bestaat uit verschillende uitdagende workout-blokken, die een boost geven aan je uithoudingsvermogen én kracht. Door de intervallen die op hoge intensiteit worden uitgevoerd is jouw lichaam uren na de training nog steeds vet aan het verbranden. 

GRIT Cardio
Les Mills GRIT Cardio is een les waarbij je werkt aan snelheid en conditie. Je maakt gebruik van je lichaamsgewicht zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn goed te volgen, maar het is wel intens! Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf kan halen. 

Voor wie is Les Mills GRIT geschikt en hoe ziet een les eruit?
De workouts zijn zo opgebouwd dat ze je uitdagen. Jouw coach zal verschillende opties geven zodat iedereen zijn individuele grenzen kan opzoeken. Deze les is minder geschikt voor beginnende sporters. Voor de GRIT Strength is het handig om barbell ervaring te hebben. De les duurt 30 minuten, je coach legt uit welke oefeningen jullie gaan uitvoeren en hoeveel herhalingen je gaat maken. Vervolgens traint iedereen tijdens de GRIT op zijn of haar eigen tempo. Alle oefeningen zijn dus niet op de maat van de muziek en daardoor toegankelijk voor iedereen die houdt van HIIT training en fitness.

Fitnessinstructeurs geven les milles GRIT als onderdeel

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

bodyshape

Als je het leuk vind om met gewichten te trainen, kijk dan ook eens bij onze andere krachttrainingen. Is de cardio variant meer jouw ding? Kijk dan bij onze cardiotrainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je workout afwisselen met andere toffe trainingen? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een GRIT les uitproberen? Vul ons contactformulier in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.