Search
Close this search box.

Outdoor trainingen

Lekker trainen in de buitenlucht en veel plezier hebben: dat staat centraal bij onze trainingen.

Ben je niet vies van een beetje modder en houd je van een energieke workout? Dat zijn onze outdoor trainingen perfect voor jou!

Kies voor Bootcamp wanneer je wilt focussen op de combinatie van krachttraining, cardio en fun. Of neem een kijkje bij onze hardlooptraining wanneer je in een besloten groep je hardloopprestaties wilt verbeteren. Ook hebben we een samenwerking met Kayak Utrecht om vanaf het water ons stadsie te bekijken. Het eerste uur vaar je gratis! Klik hier voor meer info. 

Outdoor fitness les

OUTDOOR

BOOTCAMP

Of je nu regelmatig sport of net begint, Bootcamp training is een leuke manier om jezelf uit te dagen en calorieën te verbranden! Samen

OUTDOOR

LOOPTRAINING

De ideale combinatie tussen je looptechniek verbeteren en gezellig samen trainen! Looptraining is een 10 weekse cursus waarbij lopers worden

Groot aanbod van indoor en outdoor trainingen

Vrouwen volgen een small group training

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere small group trainingen. De Workout biedt meer dan 160 lessen per week aan. Dus wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een outdoor les uitproberen? Klik dan hier en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.