Search
Close this search box.

Cycling

Een feestje op de fiets!

Onze spinning- en powercycle-lessen zijn razend populair. Kom je ook een keer meedoen?

Als je van de buitenlucht houdt maar de weersomstandigheden je dwingen om binnen te blijven, dan is Spinning jouw ideale alternatief. Met ons Coach by Color systeem zorgen onze instructeurs dat jij alles uit je les haalt!

Powercycle is waar de adrenaline begint te stromen en het echte feest op de fiets begint! Deze variant is meer dan alleen een workout; het is een beleving. Met energieke muziek, dynamische instructeurs en een sfeer die je meeneemt naar een ander niveau, is powercycle de ultieme combinatie van plezier en fitness.

Leuk om te weten: de Cycle lessen bij de Workout vinden plaats in onze authentieke werfkelder aan de Oudegracht. Een unieke ervaring! Door de professionele verlichting en rauwe uitstraling voelt het als een clubavond op de fiets.

Op de pedalen is plaats voor normale sportschoenen en fietsschoenen met een mountainbike spd kliksysteem.

Sporters tijdens een indoor cycling les

CYCLING

SPINNING

Spinning, het ultieme feestje op de fiets! Spinning is de workout waarbij je fietst op het ritme van energieke en krachtige muziek. Tijdens de

CYCLING

POWER CYCLE

Power Cycle is een energieke en intensieve party workout! Door de muziek en enthousiaste docenten vliegt de tijd voorbij. In de les ligt de focus

Ben jij benieuwd naar gerelateerde lessen?

leden doen mee aan een fatburn workout

Als je het leuk vindt om te werken aan je conditie, kijk dan ook eens bij onze andere cardiotrainingen. De Workout biedt meer dan 175 lessen per week aan. Wil jij je cardio juist afwisselen met kracht of een heerlijk ontspannende workout? Neem dan ook eens een kijkje op onze groepslespagina.

Wil jij een cycling les uitproberen? Klik dan hier en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook ben je altijd welkom bij onze locaties: The GymThe Club of locatie Oudegracht. Loop gerust binnen, we geven je graag advies over ons aanbod.